Tämän julkisen ilmoituksen ja notifikaation tarkoituksena on kertoa avoimesti ne venäjä yhteydet joita uutisharrastukseni osalta on käytössä.

-Sähköposti: Minulla on mail.ru palvelussa 2 (kaksi) sähköpostiosoitetta joista yksi on henkilökohtainen ja toinen harrastuksellisessa käytössä. Minulla on yksi sähköposti käytössä YANDEX palvelussa liittyen uutisharrastukseeni.

-Sovellukset: Käytössäni on venäläistaustaisia sovelluksia 3 (kolme) kappaletta ( ICQ, Telegram sekä YANDEX verkkoselain)

-Sosiaalinen media: Minulla on 3 ( kolme) tiliä yhteisöpalvelu VK:ssa ( 1 Henkilökohtaisessa käytössä, toinen Victoria Median suomenkielisten uutisten välittämiseen sekä kolmas kansainvälisen uutismateriaalin levittämiseen). Minulla on myös tili Odnoklassnikissa joka on toinen venäläinen yhteisöpalvelu.

-Muut yhteydet: Olen jokaisen venäläisen ministeriön, laitoksen, postituslistoilla sekä käytän TASS uutispalvelua.

Tässä olivat siis KAIKKI ne venäjäyhteyteni. Uutisharrastukseni vuoksi myös venäjän tapahtumat ja venäjällä tapahtuvat muutkin asiat kiinnostavat (Kulttuuri, tiede, teknologia, ja venäläisten arki). Toivon siis etten saisi kovinkaan rajua kivitys ja hirttotuomiota sillä yhteyteni venäjään on pelkästään uteliaisuuteen eikä ideologiaan liittyvää.  .

Liked it? Take a second to support Uutisharrastaja on Patreon!

By Uutisharrastaja

Victoria Median vastaava päätoimittaja